Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23462 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Микола Тищенко, що братиме участь у партійних праймеріз на посаду міського голови Києва, в рамках своєї передвиборчої кампанії вирішив засипати пісок на дитячі майданчики.

Допис з’явився на передвиборчій сторінці Тищенка з мажоритарного округу №219, що у Святошинському районі столиці. Команда Тищенка повідомила УП, що «покращенням життя киян на окрузі» вони займаються ще з вересня минулого року. Тоді як у Київській адміністрації зазначили, що пісок насипала керуюча компанія Святошинського району.

«Підсипання пісочниць у Святошинському районі відбувалось у рамках поточної діяльності підприємств керуючої компанії. Але у даному окрузі адреси дійсно були обрані на основі звернень, які надійшли на приймальню народного депутата Миколи Тищенка»,  зазначила радниця заступника глави КМДА Петра Пантелєєва Юлія Грамотна.

Повідомляється, що наразі нардеп «встиг покращити» майданчики за 30 адресами, але він наголошує, що невдовзі пісок з’явиться і на інших дитячих локаціях.

Фото з допису на передвиборчій сторінці Тищенка з мажоритарного округу №219

«Якщо ви зверталися до нас, але нового піску ще не отримали, не хвилюйтеся  скоро він буде на ваших дитячих майданчиках»,  йдеться у повідомленні.

Пост Тищенка назбирав понад 600 коментарів, де його здебільшого іронічно «вітають» з виконаною роботою.

Найбільше реакцій отримали наступні дописи: «Боже, це навіть краще ніж гречка і масло в пакетах», «А дітей в пісочниці точно не було?», «Воу-воу-воу, полегше. Навіщо одразу стільки урбаністики, я не планував завтра прокинутись в Копенгагені», «А штраф за роботу Велюр в карантин сплатив?!», «Девізом передвиборчої кампанії має бути “Навалимо найбільшу купу!” Натхнення вам!», «Головне, щоб він не взявся засипати ями на дорогах  ви собі уявляєте ці пагорби, які він насипле», «Дякуємо! Київ став тепер таким затишним!».

Проте «топ-коментарем», на думку читачів, став допис Юрія Жаботюка  віртуального «кандидата у Раду від Зміївщини», автори Facebook-сторінки якого висміюють передвиборчі кампанії українських політиків з «гречкою» та «ремонтом» дитмайданчиків.

«Ось так кращі практики нашої команди в підвищенні комфорту та благоустрою Зміївської громади беруть на озброєння політики з сумнівною репутацією».

Читайте також: Хто претендуватиме на крісло Київського міського голови цієї осені?

Фото обкладинки: УНІАН

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button