Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Команда А+С Україна вирішила проаналізувати пікові затримки на дорогах міст світу в один довільно обраний день на минулому тижні. Дані взяли з сервісу TomTom.

Графік: А+С Україна

Київ опинився на другому місці, на третьому – Москва разом із Московською областю. Водночас найбільші пікові затори несподівано виявилися у столиці Норвегії Осло.

Справді, на сайті TomTom є дані, що 18 та 19 червня в Осло спостерігалися нетипово сильні затори: затримка сягала майже 50%. У Києві такий рівень затримки – буденніше явище.

Щоденний рівень затримок у дорозі в Осло та Києві з початку 2020 року. Графік: TomTom

Загалом, згідно з рейтингом TomTom за 2019 рік, Осло був на 250 місці за затримками на дорогах, в той час як Київ – на 12-му.

З початку карантину А+С Україна складає щоденні звіти про трафік у Києві. Дані свідчать про те, що затори у столиці значно посилилися у порівнянні з тим же періодом минулого року.

Читайте також: Їде чверть – платять усі: транспортники пояснили, як всі містяни оплачують автомобілі

Фото: nevidoma_osoba, Twitter

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button