Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Велосипедні смуги облаштували ще на двох вулицях Києва: Бастіонній та Стрілецькій. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«На вулиці Бастіонній велосипедисти отримали для руху повноцінну смугу завширшки 1,5 метри. Для безпечного руху велотранспорту смуга з обох сторін вулиці відділена смугою безпеки», — зазначив він.

У новій схемі організації дорожнього руху перевагу надали громадському транспорту та велосипедній інфраструктурі.

Таким чином на Бастіонній спробували вирішити і проблему заторів, що раніше утворювались там через велику кількість припаркованих біля ботанічного саду автівок. Для їх зменшення тут облаштували розворотне напівкільце та зробили додаткових 44 місця тимчасового паркування автомобілів, з яких 4 місця — для осіб з інвалідністю.

На Стрілецькій, окрім смуги, з’явились 27 нових місць для паркування автомобілів. Нова велосмуга поєднала чинні веломаршрути на вулиці Ярославів Вал та Рейтарській.

«Тепер велосипедисти можуть безпечно розвернутись, щоб їхати у зворотному напрямку – у бік Львівської площі. Зазначу, що наразі вже розпочалися роботи з облаштування наступної велосмуги — на вул. Олеся Гончара. Ця велосмуга також поєднається в єдину систему велоінфраструктури столиці», — підкреслив Густєлєв.

Обкладинка: світлина з сайту КМДА

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button