Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/petroporoshenko/

Дружина експрезидента Марина Порошенко очолила список партії «Європейська солідарність» на виборах до Київради, повідомляє пресслужба політсили.

Виступаючи на з’їзді партії, вона підкреслила важливість інклюзивності міського середовища. Як приклад архітектурної доступності навела Театр на Подолі. Вона повідомила, що потрапивши до міськради, її команда почне створювати в Києві концертну залу світового рівня. Ймовірно, мається на увазі перетворення палацу культури імені С. П. Корольова, який був викуплений корпорацією Roshen.

Марина Порошенко зробила акцент на соціальних проблемах Києва.

«Шкіл і садочків катастрофічно не вистачає. Лікарні не забезпечені сучасним обладнанням. Лікарі і вчителі не захищені… Настав час перетворити Київ на справжню європейську столицю з доступним транспортом та інфраструктурою, з сучасними закладами освіти, культури та медицини», – заявила вона.

До списку «Європейської солідарності» на виборах до Київради також увійшли чинний секретар Київради Володимир Прокопів, нардеп Леонід Ємець, Дінара Хабібулаєва, блогер Олександр Погребиський, Сергій Таран, Людмила Ковалевська, Віктор Кононенко, Костянтин Усов та Ольга Галицька.

Водночас партія не висуває кандидатів на посаду київського міського голови.

Нагадаємо, список партії «Голос» на вибрах до Київради очолив Максим Нефьодов, ексголова Митної служби та ексзаступник міністра економіки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button