Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23507 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Каршеринг Getmancar, який працює в Києві з 2018 року, став онлайн-майданчиком, на якому можна здати свій автомобіль у короткострокову оренду, повідомляє AIN.UA.

Спершу компанія Getmancar працювала за традиційною для каршеринга моделлю й мала власний автопарк. З оновленням сервіс стає шеринговою платформою, якою можуть користуватися всі охочі. У компанії це називають «Airbnb для автомобілів»

Для цього було розроблено власне програмне забезпечення Getshare, яке встановлюється на автівку та дозволяє контролювати переміщення машини, віддалено відкривати та закривати авто. Це невеликий GPS-модуль, який визначає, чи можна орендувати автомобіль, або ж ним зараз користується власник.

В особистому кабінеті власник автівки може подивитися статистику: чи використовується автомобіль у цей час, скільки кілометрів проїхав і скільки грошей зароблено.

Керівник Getmancar Тарас Гетьманський очікує прибутковість на рівні 22% річних у гривні.

Наразі в Getmancar 130 тисяч зареєстрованих користувачів, а до кінця року сервіс планує збільшити цю кількість до 170 тисяч.

Нагадаємо, торік в Івано-Франківську запустили клубний каршеринг: члени клубу користуються кількома спільними автомобілями, оплачуючи час користування.

Читайте також: Японці використовують каршеринг не за призначенням: в автівках їдять, працюють і сплять

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button