Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/kinovernissageopenspace

Сьогодні, 25 червня, стартує сезон «Кіновернісажу просто неба». Протягом двох місяців у київському парку Шевченка показуватимуть українські кінострічки.

Всі сеанси починатимуться о 21:00. Вхід вільний.

Відкриватиме вернісаж 25 червня комедія Безславні кріпаки Романа Перфільєва (2020).

26 червня показуватимуть Фортецю Хаджибей Костянтина Коновалова (2020).

27 та 28 червня відбудуться спеціальні покази до Дня Конституції.

27 червня у програмі – Ціна правди Агнешки Голланд (2019). Картина заснована на реальних подіях – подорожі британського журналіста Гарета Джонса до українських земель у часи Голодомору.

28 червня відбудеться показ Атлантиди Валентина Васяновича (2019). Стрічка отримала низку премій, зокрема перемогла у програмі «Горизонти» Венеційського кінофестивалю. Сюжет розгортається у 2025 році «через рік після закінчення війни». Територія Донбасу визнана непридатною для проживання.

29 червня демонструватимуть Людину з Табуретом Ярослава Попова (2019). Це документально-пригодницький фільм про режисера та продюсера Леоніда Кантера, який помер у 2018 році.

30 червня показуватимуть різдвяну казку Тільки Диво Олени Каретник (2019).

1 липня у програмі – українсько-американський фільм жахів Брама Володимира Тихого (2017) про пригоди баби Прісі, яка з з родиною живе у Чорнобильській зоні відчуження.

Покази в літньому кінотеатрі триватимуть до 25 серпня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button