Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23576 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


ЛУН Місто оновило 3D-карту цін на новобудови Київської агломерації. Тепер можна подивитися ціни для кожної черги житлового комплексу окремо, переглянути статус будівництва.

На карті ЖК позначені різними кольорами в залежності від ціни за квадратний метр. Наприклад, темно-синій колір позначає новобудови з найнижчою ціною, червоний – найдорожчі. Білим позначили будинки та секції, в яких всі квартири вже продані або де продажі ще не почалися.

За даними карти, найдешевше житло розташоване на околицях столиці або за її межами. Найдорожчі ЖК розташовані біля станцій метро «Арсенальна», «Олімпійська», «Поштова площа» та на Печерську.

За даними консалтингової компанії UTG, великий попит на житло, збільшення собівартості будівництва та боротьба за вільні ділянки призвели до того, що житло економкласу в Києві більше не будують. Бюджетні ЖК масово перемістилися до передмість.

Читайте також: Києву потрібно вирішувати житлову проблему. Як в цьому допоможуть податок на нерухомість та соціальні помешкання?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button