Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Київавтодор

Олександр Густєлєв, якого п’ятого листопада мер Віталій Кличко звільнив з посади заступника голови КМДА, продовжує працювати, але в іншому офісі. Це випливає з відповідного розпорядження міського голови.

У розпорядженні від 15 листопада 2021 року № 993 йдеться, що робоче місце Густєлєва визначено за адересою вулиця Дегтярівська, 31а, а не Хрещатику, 36, як це було раніше.

У Густєлєва відмовились давати «Хмарочосу» коментар.

Киянин Сергій Пасюта зазначає, що Кличко не міг одноосібно звільнити Густєлєва, бо, згідно з 16 статтею чинного закону «Про столицю», для цього потрібне погодження Кабінету Міністрів.

За словами Кличка, він звільнив Густєлєва «через затягування робіт із завершення будівництва Подільського моста». Мовляв, він обіцяв, що автомобільний рух мостом запустять наприкінці року.

Олександра Густєлєва, який раніше очолював Київавтодор, призначили заступником голови КМДА торік у лютому. Ще п’ять років тому, в 2017-му, низка громадських організацій вимагала відставки Густєлєва як голови Київавтодору.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button