Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/vira.hyrych

Ще вранці міська влада повідомляла, що загиблих внаслідок потрапляння російської ракети у житловий будинок в Шевченківському районі Києва немає, однак згодом з’явилася інформація, що під завалами таки знайшли тіло.

Виявилося, що загибла — журналістка Віра Гірич. Спершу про це написали друзі й колеги, згодом підтвердило й Радіо Свобода.

«Тепер Віри більше немає. Точна російська ракета потрапила у її будинок, Віра пролежала там всю ніч, а знайшли її лише зранку», — написав її колега Олександр Демченко.

Автомобіль Віри Гірич. Фото: facebook.com/sashdemch

Віра Гирич почала працювати в київському бюро Радіо Свобода з лютого 2018 року. До того вона працювала на провідних українських телеканалах.

Обстріл житлового кварталу стався ввечері 28 квітня. Ракета зруйнувала нижні поверхи новобудови. Відомо про десятьох постраждалих.

Міноборони РФ заявило, що знищило «високоточною зброєю великої дальності виробничі корпуси підприємств ракетно-космічної галузі “Артем” у Києві».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button