Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: ЛМР

У Львові на вулиці Пекарській на місці демонтованих МАФів створили новий громадський простір. Про це повідомляє КП «Львівавтодор».

Простір з’явився біля Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Фото: facebook/lvivmistobud

Зону відпочинку виклали плиткою, там встановили п’ять лавочок. Ділянки між деревами засіяли травою та планують висадити ясен.

Фото: facebook/Lvivavtodor

У затінку дерев, які тут ростуть, можна присісти на лавку та сховатися від літньої спеки.

Вулицю Пекарську, на ділянці від вулиці Тершаковців до Мечникова, реконструювали 2021 року, повністю ділянку відкрили минулого вересня.

В основі проєкту ремонту Пекарської – концепція «вулиці для всіх». Тут є місце для пішоходів, велосипедистів, припаркованих автомобілів та відпочинкова зона.

Проєкт реконструкції розробило ЛКП «Інститут Просторового Розвитку». Роботи виконало ТзОВ «Вельт Капітал». Вартість робіт – 109,4 мільйона гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button