Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

У Києві можуть змінити умови роботи громадського транспорту та проведення заходів і подій, в яких бере участь велика кількість людей.

Так вирішили на засіданні Ради оборони Києва, повідомляє КМВА.

Посилити безпеку планують на тлі посилення російських повітряних атак на цивільні об’єкти Києва й, зокрема, застосування ракет з украй коротким часом прильоту.

До того ж, у Раді оборони вважають, що існує загроза проникнення на територію міста диверсійно-розвідувальних груп і агентів російських спецслужб.

Зокрема, моніторитимуть соціальні мережі щодо поширення дезінформації.

Як саме посилять безпеку під час проведення масових заходів і культурних подій, і які зміни чекають на роботу громадського транспорту — наразі не повідомляють, це «питання опрацьовуватимуть». Наразі Київ — чи не єдине місто України, де наземний транспорт зобов’язаний зупинятися під час тривог.

Силовим та військовим структурам міста наказано посилити увагу до місць скупчення людей, а балансоутримувачів зобов’язали забезпечити постійний доступ до укриттів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button