Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 336 днів. За цей час ми опублікували 23883 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Kiyv Design Week 2023

З 28 серпня по 4 вересня у Києві вдруге відбудеться Kyiv Design Week (KDW). Тиждень дизайну має на меті перетворити міські локації на середовище для експериментів з формами та сенсами, а також діалогу та співпраці творців.

Kiyv Design Week 2023

Заявки на участь приймаються від дизайнерів, інституцій, брендів, вільних проєктів та локацій. Учасники отримають платформу для комунікації своїх ідей та продуктів, можливість встановити контакти з іншими малими та середніми бізнесами, а також залучення до стратегічного планування змін на рівні екосистеми ціннісних взаємодій. Щоб приєднатися до Kyiv Design Week 2024 потрібно заповнити форму реєстрації до 14 липня.

Унікальність цьогорічної події полягає у колаборації Kyiv Design Week з Ukrainian Fashion Week SS25. Співпраця двох тижнів дозволить охопити та продемонструвати всі сфери дизайну масштабніше та глибше.

Кураторські проєкти відбуватимуться на різних партнерських локаціях, які разом з індивідуальними локаціями-учасниками сформують мапу KDW 2024 та складуть нові улюблені цікаві туристичні маршрути для містян і гостей столиці. Серед партнерських локацій Kyiv Design Week: MacPaw Space, Книгарня «СЕНС» на Хрещатику, Національний музей народної архітектури та побуту України в Пирогів, головна локація Ukrainian Fashion Week SS25.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button