Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23399 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

24 грудня Київська міська рада розглядає Програму економічного і соціального розвитку Києва на 2021-2023 рік. Депутати не підтримали документ за основу – «за» проголосували 76 депутатів зі 120.

Щодо документу надійшло понад 2,5 тисячі правок на майже на 14 мільярдів гривень. Депутати різних фракцій спершу пропонували не розглядати правки взагалі через їхню велику кількість, та зрештою домовилися приймати рішення лише щодо критичних.

Наразі Київрада не підтримала фінансування велоінфраструктурних та електротранспортних проєктів.

Депутат від «Європейської солідарності» Андрій Порайко озвучив правку щодо будівництва веломаршруту Солом’янка-Центр у 2021 році, завершення веломаршруту Троєщина-Центр, проєктування веломаршруту Оболонь-Поділ-Центр, надання 21 мільйона гривень на будівництво лінії трамваю до Палацу Спорту, а також реконструкцію трамвайної колії на вулиці Дмитрівській.

Жодну з цих правок не підтримав Департамент економіки, а кількості голосів депутатів забракло для прийняття рішень.

Нагадаємо, активісти нарікали, що у проєкті бюджету Києва на 2021 рік є чимало не надто актуальних, а то й непотрібних проєктів, натомість важливі ініціативи залишилися поза увагою. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button